Helaas hebben wij te horen gekregen dat golf nog even niet mogelijk zal zijn in Nederland tot op zijn vroegst 20 mei. Dit betekent ook dat alle lessen voor volwassenen tot die tijd niet door kunnen gaan. Wij zijn aan het onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om trainingen voor de jeugd wel door te laten gaan maar op dit moment staan die ook niet even stil!
Zomertrainingen opgeschoven
De zomertrainingen die gepland stonden om te starten in mei worden uitgesteld. Wij hopen 1 juni te kunnen starten en houden u op de hoogte van eventuele aanpassingen.
Club verkoop kan wel op afspraak
U kunt op afspraak langs komen om te kijken naar clubs en deze te slaan in in onze indoor ruimte. Deze afspraken zijn uitsluitend 1 op 1 te maken en wij attenderen u erop alleen contact op te nemen als u echt interesse heeft om iets aan te schaffen.
YouTube Kanaal
In de tussentijd hopen wij dat u geniet van ons YouTube kanaal. Wij hebben een aantal leuke series geplaatst inmiddels en bijna dagelijks komen er nieuwe filmpjes bij. Wij hopen dat u abonneert en de video’s deelt om mensen een beetje enthousiast te houden voor het golfen.