Golf is een bijzonder en complex spel en juist daarom willen wij het iedereen zo eenvoudig en leuk mogelijk maken. Iedereen kan bijleren, of u nou een beginner bent die leuk op weg geholpen wil worden, een ervaren veteraan die nog even binnen het huidige framewerk verbetering wil zien, een echte perfectionist die op zoek is naar zijn optimale swing of een doelgerichte golfer die alleen interesse heeft in balcontrole. Wij hebben de kennis en motivatie in huis die u helpt doelen te bereiken. En dat alles met plezier in het spel!

Techniek: Door middel van beproefde methodes optimaliseren we uw huidige techniek of gaan we op zoek naar uw eigen optimale, stabiele en krachtige swing.

Tactiek: Breng uw geleerde vaardigheden in de praktijk door aandacht te besteden aan situaties in de baan en hoe u het beste gebruik kunt maken van de patronen in uw spel.

Mentaal: Met behulp van kennis op gebied van het leerproces en met behulp van principes uit de martial arts helpen wij u om maximaal te genieten van het golfspel en om te gaan met druk.

Fysiek: Samen met PGA-erkende sportfysiotherapeut Coen Sloot werken we aan uw flexibiliteit en stabiliteit. Voor de echte fanatieke golfer kunnen er ook serieuze fitnessprogramma’s worden opgesteld.

Materiaal: Afwijkende ballen kunnen veroorzaakt worden door clubs die niet bij u passen! Een goede setsamenstelling kan u meerdere slagen per ronde schelen!

Beide professionals hebben hele ruime ervaring opgedaan op het gebied van lesgeven. Frank heeft zowel als amateur als professional ervaring opgedaan in grotere toernooien en kan deze ervaringen overbrengen op betere spelers. Wij kunnen vol overtuiging zeggen dat we u kunnen helpen om uw vaardigheden te verbeteren op alle vlakken en meer plezier te hebben in het spel!

Verbeter uw techniek, verbeter uw balcontact en -controle, verhoog uw kennis en laat denken in de baan los. Train om echt beter te worden en leer uw swing en het spel te begrijpen. Geniet van het leerproces!