Ieder jaar houden wij op de Keppelse een TrackMan wintercompetitie. Wij bouwen onze prachtige teaching-en-fittingstudio op de Keppelse dan helemaal om naar een afgesloten ruimte met golfsimulator. Onze indoor ruimte is klein maar uitermate sfeervol en perfect te gebruiken bij slecht weer. Wekelijks geniet een grote groep mensen van de verzameling topbanen over de wereld om te lessen, trainen of zelfs spelen.

Helaas is er door corona in de winter 2020-2021 geen wintercompetitie!

TrackMan-wintercompetitie 

Dit jaar hebben we een mooie wintercompetitie gehad op de prachtige software van TrackMan, waardoor het visueel aantrekkelijker is geworden en nog realistischer in de speelervaring. Juist omdat het een succes was, vindt deze TrackMan-wintercompetitie volgend jaar ook plaats.

  • 15 weken competitie.
  • Iedere week spelen we een andere 9 holes.
  • Klassementen voor bruto, netto en beat the pro.
  • Er zijn mooie prijsjes te winnen voor alle klassementen.

We gaan van start in week 46. De agenda zal twee weken daarvoor open staan om te boeken. Heeft u zelf een groepje dan adviseren we er snel bij te zijn want we verwachten dat het weer snel vol gaat lopen.

Bekijk de uitslagen van 2020

Lessen, fitten, spelen en trainen

Op de Keppelse bieden we de mogelijkheid om door te gaan met lessen in onze afgesloten en verwarmde teaching-en-fittingstudio. U kunt met behulp van onze prachtige installatie precies zien wat u doet en op een zeer effectieve manier aan uw spel werken.

Omdat u slaat in een doek is het ook mogelijk om uw eigen ballen te gebruiken en dat levert een bijzonder optimale ervaring op als u komt fitten voor een nieuwe set.

Betrouwbare gegevens van TrackMan 4 maken het een bijzondere en net echte ervaring als u speelt op een van de prachtige topbanen over de wereld. U slaat tegen een doek waar met een full-hd-beamer een projectie getoond wordt van een golfbaan. U ziet de bal vliegen alsof u daar echt bent.

Een uur trainen kan heel erg leuk en leerzaam zijn op de TrackMan-simulator. U kunt gebruikmaken van de TrackMan-software om exacte gegevens te verzamelen over hoe uw club de bal raakt en wat de bal allemaal doet en dit kan allemaal met uw eigen golfballen. Leer precies hoe ver u slaat met iedere club en hoe u uw slag kunt optimaliseren.

Kosten
Deelname aan de wintercompetitie kost € 10 per keer. Uiteraard is het ook mogelijk om een pakket te nemen voor de winter en dan betaal je in 1 keer € 130,-. Daarnaast is het ook mogelijk om de simulator voor € 30,- per uur te huren.

Beschikbaarheid

U kunt zelf trainen op momenten dat de simulator beschikbaar is; er is dan altijd iemand van de Academie aanwezig om u te ondersteunen. Om beschikbaarheid door te nemen kunt u contact opnemen met de professionals.