Winterlessen 2021-2022

Elk jaar hebben wij een pakket aan winterlessen voor groepen van 3-6 personen. Dit jaar hebben we weer wat nieuwe oefeningen toegevoegd met als doel het spelletje wat makkelijker te maken en vooral om mensen meer plezier te geven in de baan!

We bieden twee pakketten aan. Pakket 1 vindt om de week plaats en pakket 2 in de tussenliggende weken. Het doel van pakket 2 is om een aanvulling te bieden waarbij de stof van pakket 1 herhaald en getraind wordt in de vorm van leuke oefenvormen. We volgen een vast programma per week met als voordeel dat u eventueel een keer aan kunt sluiten bij een andere groep als u op het vast geplande moment in de week niet beschikbaar bent.

We zullen tijdens pakket 1 veel aandacht geven aan aspecten zoals afstand verbeteren, richting van de bal en goed balcontact. Pakket 1 is bedoeld om te werken aan uw techniek en alle spelonderdelen worden behandeld. 

Wanneer vinden de lessen plaats?
Winterlessen vinden plaats 9 weken voor en na de kerstvakantie. Dit jaar gaan de winterlessen van start in week 42 met pakket 1. 

Pakket 1 bestaat uit 10 lessen van 45 minuten en vind plaats in de weken 42, 44, 46, 48, 50 en 01, 03, 05, 07, 09.
Pakket 2 bestaat uit 8 trainingen van 45 minuten vind plaats in de weken 43, 45, 47, 49 en 02, 04, 06, 08.

Wat kost het?
Pakket 1 € 159,- per persoon.
Pakket 1 + 2 € 259,- per persoon.
*10% korting op pakket 1(en 2) als u zelf een groep aanmeldt van minimaal 4 personen.

Aanmelden?
U kunt zich voor de winterlessen individueel of als groep aanmelden. Er wordt rekening gehouden met spelniveau bij het indelen van de groepen.

Stuur een mail naar frankhoekzemagolf@gmail.com om u aan te melden voor de winterlessen. 

Graag de volgende informatie doorgeven: 
●    Naam en contact gegevens 
●    Huidige handicap 
●    Voorkeur qua dag en tijdstip 

Combineren met Golffit?
Indien u interesse heeft om de winterlessen te combineren met Golffit van Coen Sloot dan kunnen wij dit in onze planning meenemen. Geef in uw mail aan als dit het geval is en wanneer u denkt Golffit te gaan volgen.